18
loka
2021

Onko uusien silmälasien hankkimisen oltava niin vaikeaa

Vol.1 Tyylimanageri rientää apuun

Miltei jokainen, joka tulee ostamaan uusia silmälaseja, tuskailee kuinka vaikeaa on valita sopivat kehykset. Ja ymmärrän sen oikein hyvin, valinnan mahdollisuuksia on niin paljon. Helposti menee sieltä mistä aita matalin ja suuntaa hyllylle, mistä löytyy samankaltaiset kuin ennenkin. Tuttu ja turvallinen on nopea ratkaisu.

Silmälasit ovat tietysti välttämättömät kun et näe muuten. Ja valintakin voi tuottaa haasteita kun ei näe omaa kuvaa peilistä. Siihen voi toki käyttää apuna suurentavaa peiliä tai kertakäyttöisiä piilolinssejä. Hyvä keino on myös ottaa itsestä kuva kännykän kameralla ja katsoa itse sitten ikään kuin ulkopuolelta kuvasta.

Joskus valinta vaati hiukan rohkeutta kokeilla uutta mallia ja väriä. Ammattilainen osaa arvioida kehysten sopivuutta useammasta näkökulmasta. Mallin sopivuus kasvojen muotoon, värin sopivuus,  käyttötarkoitus, linssien asettamat vaatimukset kehykselle, tyylillä leikittely. Kehyksiä voi käyttää erinomaisesti oman persoonan ja piirteiden korostamiseen. On erityisen virkistävää katsoa itseä joskus toisten silmin ja kokeilla jotain ihan itselle tuntematonta.  Tärkeintä on kuitenkin, että itse viihdyt kehystesi kanssa.

#tyylimanageri #aulilukkarila #luccaconsult #stailaus #optiikkasuomela #fennooptiikka

 

 

 

 

 

Lucca Consult

Tilaa uutiskirjeemme