Energy Beauty Bar kasvorulla

Energy Beauty Bar elektroninen Kasvorulla

 

Rentouttava elektroninen Energy Beauty Bar Kasvorulla. Laite tärisee 6000-7000 minuutissa rentouttaen kasvojen lihaksia ja aktivoiden ihon verenkiertoa. Kasvorullan ohuen T-päädyn avulla voit käsitellä hellävaraisesti mm. silmänympärysihoa aktivoiden verenkiertoa. Energy Beauty Bar Kasvorulla vähentää turvotusta ja tummuutta silmänalusiholla sekä vähentää juonteita ja ryppyjä huulten, otsan ja kaulan alueella.

Energy Beauty Bar elektronisen Kasvorullan teho perustuu yli 500 vuotta vanhaan Kobido-kasvohierontaperinteeseen, jossa stimuloidaan kasvojen ihoa sormenpäillä nopeasti ja voimakkaasti hierontaliikkeiden avulla.  Hieronnalla on suuri vaikutus ihon verenkiertoon ja ihon uudistumisen aktivoimiseksi. Energy Beauty Bar Kasvorullalla hieronta  on miellyttävää.  Laitteen avulla on mahdollista tehdä hierontaa milloin vain ja missä vain vaivattomasti.

Jo kolmen minuutin käyttö päivässä riittää tekemään ihosta kiinteämmän ja virkeämmän näköisen. Säännöllinen käyttö vähentää juonteita ja ryppyjä. Lisää puhtaalle iholle seerumi ja suorita hieronta. Tämä on todella tehokas apu väsyneen ja elottoman ihon aktivoimiseksi!

 

  • rentouttaa kasvojen lihaksia
  • auttaa hieromaan jumiutuneita kohtia
  • tehostaa verenkiertoa
  • lisää ihon kimmoisuutta
  • aktivoi ihoa uudistumaan
  • tehostaa seerumeiden imeytymistä
  • säännöllinen käyttö vähentää juonteita ja ryppyjä
  • poistaa turvotusta ja tummuutta silmänalusiholta
  • miellyttävä pehmeä värinä
  • vedenkestävä – voidaan käyttää myös kylvyssä

 

Käyttöohje: Lisää sisälle AA-paristo (paristo ei sisälly pakkaukseen). Laita laite päälle. Voit hieroa Kasvorullalla mitä tahansa ihoalueita. Säätele itse hieronnan voimakkuutta. Käytä Kasvorullaa vetämällä sitä kasvoilla sisältä ulospäin ja alhaalta ylöspäin. Laite tarvitsee AA-pariston toimiakseen. Patteri on helppo laittaa tuotteeseen ja helppo vaihtaa. Käytön jälkeen pyyhi Kasvorulla puhtaalla pyyhkeellä tai liinalla.

 

Myydään kauniissa rasiassa. Mukana tulee Energy Beauty Bar elektorinen Kasvorulla, musta säilytyspussi sekä suomenkieliset käyttöohjeet.  Tarvitsee AA-pariston toimiakseen. Helppo asentaa ja vaihtaa.

Koko: 14 x 1,6 cm.

Materiaali: messinki, alumiini, kultaus

 

Huom! Ei suositella käyttöä kaulan alueella jos sinulla on kilpirauhasongelmia. Ei myöskään kasvoilla mikäli kärsit pahoista iho-ongelmista.

 

 

 

 

 

Energy Beauty Bar

Kasvorullan käyttö parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Poistaa turvotusta, vähentää tummuutta silmien alla. Ennalta ehkäisee juonteita ja ryppyjä huulten sekä silmien ympärillä. Sekä rentouttaa kasvojen lihaskireyttä.

 

39,00 

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Energy Beauty Bar

Kasvorullan käyttö parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Poistaa turvotusta, vähentää tummuutta silmien alla. Ennalta ehkäisee juonteita ja ryppyjä huulten sekä silmien ympärillä. Sekä rentouttaa kasvojen lihaskireyttä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Energy Beauty Bar kasvorulla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jaa tuote somessa

Tarjoustuotteitamme

Lucca Consult

Tilaa uutiskirjeemme