TYYLIMANAGERI—Auli Lukkarila

Hei!

Minä olen Lukkarilan Auli. Aikuinen nainen, jolla on kaksi omaa tytärtä, 2 lahjapoikaa ja yksi maailman ihanin lapsenlapsi. Olen ns. kakkoskierroksella ja rakkaan aviomieheni kanssa jaamme yhteisen työpaikan, kodin ja harrastamisen. Nautin elämästäni ja rakastan työtä, jota saan tehdä.

Miltei koko aikuisikäni olen touhunnut tavalla tai toisella kauneuden ja hyvinvoinnin parissa. Olen helposti innostuva ja tähyän koko ajan uusia tuulia. Haen ideoita kehittääkseni omaa osaamista ja uudistaakseni palvelutarjontaani.

Kolutukseltani olen yo, kosmetologi, tyyli-ja värianalyytikko, fMBA, Life Coach, Työhyvinvointivalmentaja, ja tällä hetkellä opiskelen Tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa valmistuen maaliskuu2 2021.

Minun palveluitani ovat: tyylistailaus – silmälasikehykset, stailaus kuvauksiin, Meikkikoulu- meikkityylisi  päivitys sekä kestopigmentointi.

Verkkokaupassa myyn Skinnwille Home Collectionin sisutustuotteita ja Back2You hyvinvointiasusteita. Lisäksi aina kun löytyy jotain kivaa, lisätään valikoimaan ns. one shot-tuotteina.

Tulen mielelläni yrityksesi tapahtumiin pitämään asiantuntijaluentoja, virkistystapahtumia ja pop-myyntiä verkkokaupan tuotteilla.

Käytä hyväksesi minun asiantuntemustani ja kokemustani!

Parhaiten tavoitat minut puhelimitse p. 040-706 7359 tai lähettämällä s-postia [email protected]

#luccaconsult #tyylimanageri #aulilukkarila #stailaus #meikinopastus #skinnwillehomecollection #back2you